duminică, 3 februarie 2013

Frunze in deriva 1



                                    Frunze in deriva

          

          Ce sunt frunzele pentru noi ? Niciodata o persoana nu s-a gandit ca frunzele sunt niste reflectii ale omului si poate ca acestea seamana mult prea mult cu noi .

                 O frunza cade din copac foarte incet , dar nu se mai ridica niciodata inapoi , deoarece nu mai poate ; putem spune ca si noi oamenii atunci cand luam o decizie putem cadea , sa cadem fara sa ne dam seama si tot fara sa ne dam seama sa nu mai putem scapa din aceasta capcana .                                                                                                                                  Asa cum frunzele sunt batute de vant in directia pe care acesta o vrea , asa suntem si noi dusi de ' vantul ' vietii , de mediul in care traim , de cei de langa noi , influentandu-ne izbitor , dar fara sa ne dam seama pe moment .

        Totusi frunzele sunt libere , isi traiesc visul de a creste , de a-si schimba culoare , de a se stinge . Acest lucru nu pot sa il spun si despre fiinta umana , uneori visele se transforma in lacomie , si lacomia in ura . 

         Deci , avem multe de invatat de la frunze , insa trebuie sa ne deschidem ochii mintii , pe care orice persoana trebuie sa ii aiba !

3 comentarii: