marți, 11 februarie 2014

Smart-Mr.Mart





                      Mr. Mart vine in ajutor


      Cu totii am trecut prin acel moment in care cautam ceva pe internet si nu gasim niciodata exact acel lucru , mai ales cand este vorba de cumparaturi online . Eu , pot spune ca am gasit solutia perfecta !

     Cu Mr. Mart shopping-ul devine din ce in ce mai simplu datorita noului mod de cautare al produsului, mai exact o licitatie inversa . Un mod perfect de a gasi lucrul dorit , prin descrierea in detaliu a produsului . Ex. : pret, descriere 
produs, localizare, perioada de valabilitate a cererii si chiar o fotografie cu produsul .
    Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de acest ajutor al licitatie inverse este sa completati o cerere care va fi vazuta de o multime de oameni si prin care veti reusi sa obtineti produsul sau serviciul dorit in cel mai simplu si rapid mod .

Cum arata aceasta cerere : 

O sa va dau un exemplu : Eu am cautat o pereche de casti pentru ca imi doresc foarte mult unele noi!

1.    Numele produsului
2.    descrierea produsului
3.    bugetul de care dispuneti pentru cumpararea produsului


 4.  Adaugati o poza cu produsul dorit 
 5.  Data expirarii cererii
 6.  Produs sau Serviciu

     Mai mult , Magazinul cu puncte sociale ofera
posibilitatea de a castiga premii GRATUITE doar prin utilizarea retelelor sociale pentru fiecare share, like , tweet , etc .
Cu ajutorul acestor puncte sociale poti chiar sa iti si promovezi propriul produs gratuit pe noua platforma de shopping online Mr. Mart !
De fiecare data cand o utilizarorul alege sa-si share-uiasca 
cererea sau oferta prin intermediul celor 5 retele sociale, in contul user-ului sunt adaugate aceste puncte sociale. 


     Pot spune ca , design-ul modern si elegant al site-ului produce un impact imens la inceput pentru orice client sau vanzator nou venit . In plus fata de aceste calitati , produsele si serviciile vandute prin intermediul acestei platforme pot fi usor gasite , comparand cu usurinta preturile , economisind in acest mod timp si bani .

       Iata si cateva prezentari video foarte interesante si pline de informantii importante despre cum si cu ce ne poate ajuta Mr. Mart :

1.


2.


               Dintotdeauna mi-a placut shopping-ul online datorita modului mai usor si sigur de a cumpara orice produs in defavoarea cumparaturilor epuizante si costisitoare din magazin in magazin in stilul clasic deoarece sunt genul de persoana care vrea sa faca totul pe calea cea mai buna , simpla si rapida , asa ca va recomand tuturor sa imbratisati aceasta modalitate Ms. Mart . 

      Nu uitati ! Domnul Mart este si va fi                                               intotdeauna smart !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu