vineri, 4 iulie 2014

Hai Dias





            Campionatul Mondial al Echipelor 
                     Canine de Salvare
                            din Italia 




    Cu totii ne bucuram cand un caine este ascultator, cand este jucaus si are chef de nazdravanii , dar mai exista si altfel de lucruri pe care un caine le poate face , cum ar fi salvarea stapanului in situatii dificile care ii pun viata in pericol .

     Consider ca , un caine ar trebui sa fie vazut mai mult ca un prieten , ci nu ca un animal de companie pentru ca asta si este , este un suflet atat de dedicat noua si atat de captat de atentia pe care i-o putem oferi incat ne face sa ne gandim ca detine un loc foarte important in viata noastra .

     In aceasta postare il aleg pe Dias , un ciobanesc elvetian care mie , personal imi emana sentimente de bucurie fata de stapanul sau , Elvis Tita . Cei doi sunt niste concurenti puternici la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare din Italia , asa ca m-am decis sa le dedic aceasta postare prieteniei lor . Acestia au nevoie de o finantare pentru a putea ajunge pana acolo , o mana de ajutor pentru a fi capabili sa ajute si ei la randul lor pe ceilalti .

 Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,

cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont în euro, SWIFT : BRDEROBU,

cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont în lei

    Doresc sa le urez pe aceasta cale , succes in continuare tuturor participantilor si detinatorilor de caini de salvare din tara , pentru ca le merita din plin ! 

         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu