vineri, 31 ianuarie 2014

ADUNA.ro+desen




                       Cum sa "dresam" banii 
                         sa se intoarca la noi 
                                 

               
       ( Desen facut special de mine pentru ADUNA.ro
          dimensiune : 30cm x 42cm , tehnica mixta ) 



     M-am gandit sa impart niste informatii foarte valoroase cu voi , si anume metoda de cumparaturi pe care ADUNA.ro ne-o ofera drept multumire a apetitului nostru de a face shopping online .

    In ce consta aceasta ?  

      De fiecare data cand cumperi produse online poti beneficia de "cashback" , adica o parte din suma pe care o platesti pentru un anumit produs sau serviciu sa ti se restituie .

      In plus , fiecare utilizator nou inregistrat primeste automat 10 lei in cont in perioada 20 ianuarie - 3 februarie 2014 .

      Pot spune ca este foarte simplu pentru a beneficia de acest cashback intrucat tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va creati propriul cont pe ADUNA.ro si sunteti gata de shopping .

       Metodele de platit pentru cumparaturi sunt variate intrucat constituie un motiv in plus pentru a opta pentru modalitatea celor de la ADUNA.ro .

     Ceea ce m-a uimit in mod principal si consider a fi un mod extraordinar de binefacere este metoda lor de a dona 5% catre spitale / plata tratamentelor celor care au nevoie , devenind pentru mine un exemplu drept de urmat . 

     Din punctul meu de vedere , seriozitatea este un lucru foarte important atunci cand vine vorba despre cumparaturi . Pot spune cu siguranta ca a opta pentru shopping-ul in acest fel este si va fi un mod stabil de a economisi bani .

      Pentru mai multe informatii accesati : 
http://www.aduna.ro/page-63/how-it-works




6 comentarii:

  1. Foarte frumos desenul ! Si informatiile sunt foarte bine evidentiate ! O sa-i spun sotiei mele de modalitatea asta :)) poate mai economiseste si ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ^^

      E o modalitate care cu siguranta merita incercata >

      Ștergere
  2. Vaiiii . Ce frumoasa e imaginea aia :D Chiar e desenata de tine ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ^^ Este desenata de mine special pentru ADUNA.ro

      Ștergere