vineri, 31 ianuarie 2014

Welcome to the future





                            Technology




     Minunata tehnologie fara de care o persoana ca mine se simte pur si simplu pierduta in univers , este un fel de miracol care a ajutat , ajuta , si va ajuta intreg pamantul sa  creasca , sa isi extinda , dezvolte , conserve abilitatile .

        Nu am resimtit tehnologia in viata mea cu usurinta intrucat pot spune ca s-a furisat pe la     spatele meu ,facandu-se comoda si familiarizandu-se cu mine intr-un mod foarte discret .

     Un moment in care am inceput sa cred ca pierd controlul asupra tehnologiei a fost atunci cand a trebuit sa stau 3 zile intregi in fata propriului laptop pentru a deslusi misterele unui serial pe care il vizionam online acum ceva vreme . Incepusem sa cred ca devenisem o persoana dependenta de aceste "masinarii magice " cum ar fi : PC.ul pe care ma jucam si inca ma joc minunatii online , tableta care o folosesc atunci cand nu mai am baterie la telefon sau imi propun sa iau o pauza de la PC  , telefonul mobil , care bineinteles ca este unul smart si care imi scurteaza din orele de dormit din cauza internetului wifi din casa . Din cauza tuturor acestor motive mi-am facut putina ordine in viata , impunandu-mi niste reguli ( un orar ) pentru folosirea tehnologiei .

      Sfat :   Inainte sa folosesti un smartphone sau orice tine de aceasta tehnologie , asigura-te ca esti mai "smart" decat ele ! 

                http://www.digipedia.ro/

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru vot. :) Si mie mi-au placut articolele tale! Asa ca ai votul meu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult ^^ ! Ma bucur ca iti plac articolele mele ! :)

      Ștergere