vineri, 15 martie 2013

CastigatoriOnline


                           Castigatori online


      Orice persoana isi doreste sa castige ceva fara sa dea nimic in schimb , asa ca am ales sa va fac cunoscuta o campanie in care puteti sa castigati un aparat foto digital Fujifilm sau unul dintre cele 10 USB-uri flash driver de 4 GB .
     Sigur ca este o campanie foarte interesanta a centrului MEDNET care din cateva click-uri va pot aduce marile premii . 

      Cred ca sunte-ti deja destul de entuziasmati asa ca va las link-ul de inscriere:    

https://www.research.net/s/TZKS3DC

   Pute-ti da si un like la pagina de FACEBOOK :

http://www.facebook.com/ROMEDNET


 


Un comentariu:

  1. Cei ce doresc sa-si exprime parerea si in cadrul sondajelor www.VoceaPacientului.ro : "Mituri despre sanatate" participa in fiecare vineri la tragerea la sorti a unui premiu. In luna aprilie premiile sunt: 3 rollere Parker si o rama foto digitala Philips. In cazul in care completezi mai multe sondaje iti oferi mai multe sanse de castig.

    Azi sunt disponibile 4 sondaje: Mituri despre boala cardiaca, Mituri despre cancer, Mituri despre sanatate mintala & violenta si Mituri despre bolile respiratorii. Mai poti accesa si peste 500 de 'pastile' cu stiri medicale de calitate, peste 120 de prezentari cu sfaturi medicale practice sau poti sa te relaxezi urmarind colectia de secvente amuzante de pe pagina e-fun. In plus, in fiecare vineri gasesti stiri medicale noi.

    RăspundețiȘtergere