luni, 25 martie 2013

Hai-Romania



                                       Hai Romania !!!


    
            Maine , pe 26 martie 2013 , are loc asteptatul meci Romania - Olanda la Amsterdam . Am un mesaj destul de important petru echipa Romaniei asa ca : sa trecem la treaba !

1.     Cu toate ca nu sunt un fan infocat al fotbalului, daca voi castigati acest meci , o sa mai aveti un sustinator adevarat .

2.     Cel mai important e sa nu renuntati niciodata ! Chiar daca scorul intr-un anumit moment nu tine cu voi , nu il luati in considerare si jucati asa cum stiti voi mai bine .

3.      Atunci cand un membru al echipei crede ca nu poate castiga , acest sentiment il imprima si celorlalti colegi , asa ca trebuie sa fiti uniti si sa nu renuntati niciodata pe parcursul meciului

4.       Incercati din toate puterile sa castigati acest meci , nu pentru noi , oamenii care doar ne uitam la televizor pentru ca nu putem sau nu avem timp sa va sustinem din public , ci pentru voi , pentru mandria voastra de romani , si pentru miliardele de ore de antrenament care bineinteles ca trebuie rasplatite .

5.        Pentru mine nu conteaza daca castigati sau nu acest meci cu adevarat , deoarece pentru mine voi sunteti deja castigatori ! 


    Sponsorul oficial al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei :  http://www.cityinsurance.ro

Un comentariu: