marți, 15 aprilie 2014

The Pole Society




                          The Pole Society


      Ca intotdeauna , noi , romanii ne descurajam unii pe altii crezandu-ne inferiori fata de ceilalti , ceea ce bineinteles , nu este adevarat .
     De ce sa nu ne promovam propriile noastre idei atata timp cat stim ca sunt bune ?
   The Pole Society este o aplicatie mobila pentru publicitate . " Este prima soluție din lume care permite crearea unui poster și streaming-ul său direct din smartphone sau tabletă pe un ecran outdoor digital. "

    
     Momentan , aceasta aplicatie acopera 40 panouri digitale din Bucuresti , dar va deveni folosita si in orase cunoscute ca New York si Dubai.
     "The Pole a fost înscris în competiţia The Summit din Kilimanjaro şi a fost ales unul dintre cele mai bune startup-uri din competiţie (din 2000 de înscrişi, startup-ul românesc a intrat în top 200). Ca să treacă mai departe, trebuie să ajungă în top 50, iar în acest stadiul topul se face pe bază de vot public."
       Asa ca va invit sa votati online o idee ingenioasa , o idee ce trebuie sa devina cunoscuta si recunoscuta drept o idee romaneasca , a unor oameni ce au reusit sa demonstreza ca orice este posibil atata timp cat ingeniozitatea iti apartine ! 

   Link : http://thesummit.co/kilimanjaro/nominees-alpha%23entry-114
    
   Eu spun da ideilor romanesti . Tu ce spui ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu