miercuri, 5 februarie 2014

Aparatul dentar - totul se schimba





                            Aparatul dentar




    Cu totii stim ca in spatele unui zambet perfect se afla multi ani de chin cu un asa numit aparat dentar, ce reuseste sa ne treansforme personalitatea , stima de sine si chiar relatia cu cei din jur . Bineinteles ca nu exista foarte multe persoane care sa se "nasca" cu dinti perfecti aliniati , iar cabinetul stomatologic este un loc care deschide usa catre un viitor mai bun pentru noi si cariera noastra . Fie ca o persoana este profesor , sofer de taxi , artist , contabil si asa mai departe ,  prima impresie creata este una decisiva pentru intreaga cariera .
     Datorita ortodentiei , tot mai multi copii sunt adusi pentru examinari si eventual pentru creearea unor aparate dentare speciale pentru tipul de problema al acestora . Cel mai bun moment al purtarii acestui aparat , bineinteles ca este cat de devreme se poate . 
      De exemplu : fratele meu a purtat aparat dentar de cand era mic pentru ca avea probleme destul de grave din cauza orientarii dintilor in maxilar si datorita faptului ca a inceput devreme , problema s-a ameliorat . Asa ca va recomand sa apelati cat de prede puteti la un specialist daca aveti probleme cu dintii si inca nu purtati un aparat dentar , deoarece totul se poate schimba !

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu