sâmbătă, 15 februarie 2014

Romeo si Julieta




         
                               -Iubirea-

  
       In ziua de azi , iubirea s-a transformat intr-un paravan ce ascunde adevaratele sentimente , un paravan ce ineaca orice lucru ce rasare din pasiune  inimii .

        Pentru mine , iubirea poate avea mai multe intelesuri , intrucat pot spune ca am o pasiune pentru fotografie ce nu poate fi controlata . Spontaneitatea este lucrul de care iubirea nu ar trebui niciodata sa duca lipsa iar din pacate in ultimul timp acest sentiment s-a transformat in unul superficial ce poate fi definit cu usurinta prin termenul grotesc .

        Intr-o lume invadata de iubire falsa , un spectacol ce arata calea pe care trebuie sa o apucam pentru a aduce la viata iubirea adevarata este numai bun , de aceea va propun spectacolul „Romeo și Julieta”  de la Teatrul Masca . 

       Pot spune ca iubirea poate veni din mult mai multe locuri decat ne putem imagina , astfel , eu ma pot declara drept o persoana indragostita de natura, de explorat locuri noi, de a invata lucruri nestiute , de a imortaliza momente importante ale vietii .

     O sa impartasesc cu voi cateva din fotografiile facute de mine care imi starnesc pur si simplu acest sentiment de dragoste pentru frumos .

1. Peisaj de vara (la munte) - poza realizata in anul 2013










2. Peisaj de vara (la munte)- poza realizata in anul   2013





3.   In Brasov - Piata Sfatului - poza realizata in                                        anul 2013




4. Cetate medievala Rasnov - Brasov - magazine din interiorul cetatii - poza realizata 
in anul 2013




 Pe mine TEATRUL MASCA mereu m-a surprins in privinta spectacolelor , si cred ca
 "Romeo si Julieta" 
 este un strigat de lupta contra acestei brutalitati
ale dragostei , ale schimbarii negative
prin care trec sentimentele ,
ale transformarii iubirii.


Nu trebuie sa uitam niciodata ca "Iubirea adevarata este singura arma de care omul are nevoie pentru a castiga orice batalie si pentru a trece peste orice obstacol oricat de impunator ar fi acesta."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu