marți, 4 februarie 2014

O lume de basm





                       Teatrul umbrelor


         Ce este mai frumos decat un spectacol de actorie normal ? Pot spune ca am aflat raspunsul al aceasta intrebare  datorita unei companii speciale ce-si pregateste scena pentru Bucuresti . O combinatie perfecta intre dans si actorie , cu miscari si sunete ce transmit nenumarate sentimente, poate fi declarata ca fiind o noua forma a artei . 



       O lume a umbrelor , a iluziilor , a sperantelor este creeata prin efortul unor oameni incredibili de a arata intregii lumi magia spectacolului . Din punctul meu de vedere un spectacol adevarat trebuie sa tina captiva atentia publicului in fiecare moment , iar "Shadowland" este cel mai potrivit exemplu .



        Spectacolul Shadowland ne ofera ocazia sa evadam din lumea reala si sa intram in cea a imaginatiei , a viselor care pot deveni realitate , o lume a povestilor .


         Ceea ce ma uimeste este ca de cate ori vizionez spectacole de acest gen , nu ma plictisesc niciodata , de parca un farmec a coborat asupra mea si asta cred eu , ca este cel mai important motiv pentru care exista lucruri atat de frumoase , pe care le putem numi spectacole de basm .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu