duminică, 23 februarie 2014

Nimeni altcineva




                 Impartim iubirea numai la doi 



      Când doi oameni se iubesc, se naşte o stea, care se va transforma într-una căzătoare atunci când iubirea lor se stinge. Dar oare câţi ochi rugători vor privi căderea acelei stele şi îşi vor pune o dorinţă. Dorinţa unei iubiri, a unei noi iubiri care va da naştere la alte stele. Doar dragostea poate face să se ivească o stea, acea stea care iluminează acea dragoste. Când ne uităm la cer, ne uităm la iubire, şi când doi îndrăgostiţi număra stelele, realizează că nu sunt singuri.
     De aceea stelele sunt considerate drept repere ale dragostei , puncte marcate ale unei harti ce duc spre o comoara ce este mai presus de orice , dragostea .


     Momentele de fericire trebuie mereu impartite cu cineva , de aceea in "aritmetica" iubirii , unu plus unu fac totul , pe cand doi minus unu este egal cu zero . Nimic nu poate fi mai puternic decat sentimentul de a imparti cu o persoana orice lucru , gest , gand  .




     Dar cum ajungem sa impartasim cu o persoana toate aceste sentimente ce sunt bine ascunse si sigilate in inima noastra ? Cum putem fi siguri ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita ?
     Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat(a) când spui că mă iubești.


      
      De aceea , sa iubesti sau sa fii iubit nu inseamna sa ocupi un loc in inima cuiva , ci sa creezi acolo un loc pe care nu il poate ocupa nimeni altcineva !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu